HOPPAS Giessen - Rijswijk

HOPPAS Giessen - Rijswijk biedt kinderopvang in de Brede School De Parel. In goede samenwerking met de basisschool, bibliotheek en fysiotherapie is het een gezellige en knusse Brede School. Onze kinderdagverblijf- en peutergroep hebben een eigen aangrenzende buitenruimte en beschikken over een halletje met aparte was/verschoonruimte met lage en hoge toiletten en een gezamenlijke keuken. Daarnaast maken we gebruik van andere ruimtes en mogelijkheden binnen de Brede School.

Kinderdagverblijfgroep
Onze knusse kinderdagverblijfgroep heeft ruimte voor 9 kinderen van 0 - 2,5 jaar. Het kinderdagverblijf heeft een ruime slaapkamer, een aparte verschoonruimte en een eigen aangrenzende buitenruimte. De ruimte is voorzien van vele ramen en ingericht met o.a. een gezellige, snoezel grondbox. Er is een klein keukentje op de groep en een relax plek om de allerkleinsten rustig de fles te kunnen geven.

Peutergroep
Onze peutergroep is voorzien van veel ramen; er is genoeg te zien en te beleven. Door middel van een uitdagende maar rustige inrichting kunnen de kinderen spelenderwijs ontwikkelen. De diverse speelhoeken zijn geschikt voor vrij spel maar ook voor grote of kleine groepsactiviteiten. Elke dag wordt een actief peuterprogramma gedraaid van 3,5 uur.

Peuteracademie
De peuteracademie heeft op de ochtenden een mooie ruimte in De Brede School en zorgt voor extra voorbereiding op de basisschool. De ruimte is speciaal ingericht voor de oudere peuters.

Buitenschoolse opvang (BSO)

De BSO is op het sportpark van GRC-14. De locatie ligt tegen het Almbos, waar we veel speelplezier beleven. We bieden meer dan alleen opvang; De kinderen sporten veel, maken veel plezier en het is zelfs mogelijk om zwemlessen te volgen tijdens de BSO uren.

De voorschoolse opvang (VSO) vindt plaats in de brede school De Parel.

Praktische informatie

HOPPAS Rijswijk, Kruisstraat 31, 4284 EB in Rijswijk

GRC-14 (Sportpark "Almbos"), Karbogerd 1, 4283 GV in Giessen

Opvangvormen

Dagopvang (LRK nummer: 220528160): kinderdagverblijfgroep en peutergroep

  • De kinderdagverblijfgroep bestaat uit maximaal 9 kinderen van 6 weken tot 2,5 jaar oud.
  • De peutergroep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 2 - 4 jaar oud. De groep draait een actief peuter-activiteitenprogramma.
  • De peuteracademie is voor peuters vanaf 3 jaar en draait op de ochtenden. De groep bestaat uit maximaal 8 kinderen van 3 - 4 jaar oud. De groep draait een actief peuter-activiteitenprogramma.

Voorschoolse opvang Brede school de Parel (LRK nummer: 287582255)

Buitenschoolse opvang GRC-14 (LRK nummer 297423319)

Er zijn twee leeftijdsgroepen: 4-7 jaar en 7-12 jaar. Elke groep maakt gebruik van een ruimte die is afgestemd op de leeftijd.

Vakantieopvang
Tijdens de schoolvakanties en studiedagen bieden we vakantie opvang aan voor 4 - 12 jaar.

Openingstijden

Onze locatie in Giessen-Rijswijk is geopend van 7.30 tot 18.30 uur. Vervroegde opvang vanaf 6.45 uur is mogelijk.

Hoppas schaap mascotte