Waar kan je ons vinden

HOPPAS biedt haar opvang op zeven verschillende locaties. Kwaliteit staat daarbij bovenaan op ons lijstje. Onze enthousiaste teams en ons huiselijke inrichtingsbeleid zorgen voor veel gezelligheid op de groepen.

U vindt ons o.a. in Almkerk, Andel, Dussen, Rijswijk NB, Sleeuwijk (TSO), Waardhuizen en Woudrichem.

hoppas kaart

HOPPAS Almkerk

In Almkerk worden de kinderen opgevangen in onze eigen 'kinderopvangvleugel' binnen het sociaal centrum 't Verlaat. De ruimtes zijn knus maar modern en multifunctioneel ingericht met een aansluitende buitenruimte rondom. Voor onze allerkleinste kinderen tot 1,5 jaar is er een extra unit geplaatst als voorbereiding naar de Brede School Almkerk.

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van de Brede School. HOPPAS Kinderopvang betrekt deze Brede School met al haar groepen. We kijken erg uit naar deze nieuwe, mooie locatie!

Op de groepen 0-4 jaar bieden we naast het binnen slapen ook 'buitenbedjes' aan. Naar wens van de ouders slaapt het kindje buiten in een speciaal bedje. Buiten slapen is erg gezond; goed voor de luchtwegen en weerstand van het kind.

't Verlaat 1, 4286 DB Almkerk
Bekijk locatie

HOPPAS Andel

HOPPAS Andel ligt op een rustige plek in het midden van Andel, op steenworp afstand van de basisschool De Zaaier. De locatie wordt gebruikt door een verticale kinderdagverblijfgroep (0-4 jaar). De peutergroep (2-4 jaar) en de buitenschoolse opvang hebben een mooie ruimte binnen de basisschool en maken gebruik van het grote vernieuwde schoolplein. Op deze manier hebben we onze eigen, kleine brede school in Andel.

Gezetstraat 16, 4281 KR Andel
Bekijk locatie

HOPPAS Dussen

HOPPAS Dussen biedt kinderopvang in de Brede School De Dussenaar. In goede samenwerking met de basisscholen en het dorpshuis is het een gezellige en goed functionerende Brede School. We maken gezamenlijk gebruik van de grote moderne gymzaal, de buitenspeelplaats en algemene ruimtes. Onze kinderdagverblijf- en peutergroep hebben een eigen aangrenzende buitenruimte en worden met elkaar verbonden door een tussendeur en gezamenlijke, aangrenzende keuken.

Wilhelminaplantsoen 1c, 4271 AX Dussen
Bekijk locatie

HOPPAS Rijswijk

HOPPAS Rijswijk biedt kinderopvang in de Brede School De Parel. In goede samenwerking met de basisschool, bibliotheek en fysiotherapie is het een gezellige en knusse Brede School. Onze kinderdagverblijf- en peutergroep hebben een eigen aangrenzende buitenruimte en beschikken over een halletje met aparte was/verschoonruimte met lage en hoge toiletten en een gezamenlijke keuken. Daarnaast maken we gebruik van andere ruimtes en mogelijkheden binnen de Brede School.

Kruisstraat 31, 4284 EB Rijswijk
Bekijk locatie

HOPPAS Sleeuwijk

HOPPAS Kinderopvang verzorgt op de Basisschool de Morgenster de TussenSchoolseOpvang. Onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers eten de kinderen met hun eigen groep op de leerpleinen. Mits mogelijk spelen we voor (of na) het eten ook even buiten. Bij slecht weer spelen we in de gymzaal.

De TSO is kosteloos in Sleeuwijk als de kinderen ook gebruik maken van de BSO van HOPPAS Kinderopvang.

Esdoornlaan 6, 4254 AV Sleeuwijk
Bekijk locatie

HOPPAS Waardhuizen

HOPPAS Waardhuizen is onze locatie voor flexibele kinderopvang en biedt zodoende veel mogelijkheden. Het ligt op een rustige plek en er is een fijne samenwerking met de basisschool De Wegwijzer waardoor een mini Brede School ontstaan is. Onze ruimte is knus ingericht en stimuleert het spelenderwijs ontwikkelen. Op woensdag- en vrijdagochtend zijn de plaatselijke peuters welkom voor een actief peuterprogramma.

Waardhuizen 38, 4287 LS Waardhuizen
Bekijk locatie

HOPPAS Woudrichem

Ons pand in Woudrichem is meer dan kinderopvang alleen en naast een optimale samenwerking tussen kinderdagverblijf, peutergroepen en buitenschoolse opvang, wordt er ook samengewerkt met vele partners waaronder pedagogen en logopedisten en sport- en muziekverenigingen.
Het pand heeft aparte ruimtes voor gym, bibliotheek, restaurant met leerkeuken en knutselruimtes. De buitenruimte is natuurlijk en uitdagend voor alle leeftijden.

Baljuw 1, 4285 TE Woudrichem
Bekijk locatie

Gastouder locaties

Bekijk onze bij HOPPAS aangesloten gastouder locaties.