hoppas homepagina

HOPPAS

Wij zijn ervan overtuigd ouders het vertrouwen te kunnen geven in een veilige en stimulerende omgeving voor hun kinderen. Wij geloven in hoogwaardige opvang met een persoonlijke en liefdevolle aanpak! Ook jij als ouder speelt een belangrijke rol in ons handelen op de groepen. We horen graag wat jij belangrijk vindt in de opvang van jouw kinderen.

HOPPAS Kinderopvang; het beste voor je kind!

Missie & Visie

Wij vinden het belangrijk om kinderen op een natuurlijke manier kennis te laten maken met de wereld om ons heen. Autonomie, spel, veiligheid, ontwikkeling en respect voor elkaar zijn kernwoorden binnen ons beleid. Niet alleen op papier maar juist in de praktijk zijn deze woorden terug te vinden.

Lees meer

HOPPAS is duurzaam

HOPPAS voelt zich verantwoordelijke voor de wereld om haar heen. We proberen dan ook elk jaar weer een stukje groener te worden. We zijn trots op onze elektrische BSO-bussen, onze elektrische bus, de zonnepanelen, de elektrische mini's en ons steeds duurzamer beleid op de groepen.

Lees meer

Sfeervolle inrichting en uitstraling

HOPPAS streeft ernaar om op al haar locaties een huiselijke en gezellige sfeer neer te zetten. Hiervoor hanteert zij een inrichtingsbeleid. Onderdelen van het beleid zijn kleursamenstelling, thema-uitdraging, aankleding van verschillende hoeken en inrichting die nodig is voor het werken volgens Uk & Puk.

Lees meer

Uk & Puk

Het programma Uk & Puk biedt deskundige pedagogisch medewerkers een manier om spelenderwijs en doelgericht te werken aan de brede ontwikkeling van de kinderen. Dit programma bieden we aan voor alle kinderen van 0-4 jaar.

Lees meer

Ouderportaal Konnect (ouderapp)

Onze ouders worden op de hoogte gehouden via het ouderportaal Konnect. Hierop wordt dagelijks gecommuniceerd en worden leuke foto’s van de kinderen en de groep geplaatst.

Lees meer

Downloads

Hier vind je onze openbare documenten die informatie geven over onze kinderopvang en de dagelijkse praktijk op onze groepen.

Lees meer

Oudercommissie

HOPPAS Kinderopvang werkt samen met haar oudercommissie. Via de oudercommissie kunnen ouders advies geven over belangrijke onderwerpen in de kinderopvang.

Lees meer

Partners

HOPPAS kinderopvang biedt in samenwerking met diverse partners vele activiteiten.

Lees meer