765077c4eea0c60b26812af760f1aa43adf23218

Kom werken bij HOPPAS

Ben je op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang dan moet je op onze Werken bij pagina zijn. Hier vind je onze vacatures en krijg je een goed beeld van waarom werken bij HOPPAS zo leuk is.

Kom je in mei bij ons op gesprek en ga je ons team versterken? We hebben nu een leuke actie!

Vacatures

Waarom werken bij Hoppas zo leuk is

adv vac efteling

Kom jij HOPPAS betoveren?

... dan ontvang je een jaarabonnement op de Efteling!

De actie geldt alleen voor vacatures voor pedagogisch medewerker, waarbij jouw sollicitatiebrief in mei ontvangen is. Na het doorlopen van de proeftijd wordt het jaarabonnement Efteling vergoed t.w.v. € 205,00 (het bedrag wordt overgemaakt op vertoning van een bon). De sollicitant mag het jaarabonnement gebruiken voor zichzelf of cadeau geven aan derden.

HOPPAS familie

Wij zien ieder kind als een bron van inspiratie, vol nieuwe creatieve ideeën. Die willen wij de ruimte geven en in goede banen leiden. En daar hebben we jou bij nodig!
Je werkt in een vernieuwende en duurzame organisatie waarin je je volop kunt ontwikkelen en waarbij jouw inbreng voor ons van groot belang is. We benutten graag jouw talenten en staan open voor het aanbieden van uitdagende opleidingen!
Hoe goed het ook gaat .. het kan altijd beter!

08a92d7aa20c908e2325485356fd6cb20299ef2e
dagopvang (9)

Samen... spelen, zorgen en groeien

Als pedagogisch medewerker verrijk je de ontwikkeling van kinderen. Allereerst zorg je dat ze zich veilig voelen en je geeft ruimte voor initiatief en autonomie. Je herkent en erkent hun talenten en zoekt manieren om die te stimuleren. Samen met je collega’s! Je werkt op de peutergroep volgens het VVE programma Uk&Puk en je wordt daarvoor jaarlijks bijgeschoold.