gastouderopvang (4)

Gastouder / Nanny

HOPPAS is dé organisatie voor gastouderopvang in Altena. Graag gaan we samen met ouders op zoek naar de opvang die het beste bij hun situatie en hun kind past.

We zijn op zoek naar LIEFDEVOLLE GASTOUDERS & NANNY'S in het Land van Heusden en Altena, regio Gorinchem en Zaltbommel

Wat ga je doen?

Als gastouder vang je kinderen op in je eigen huis. Als nanny pas je op in het huis van de ouders. Je bent verantwoordelijk voor de zorg voor de kinderen variërend in leeftijd van 0 tot 12 jaar. Je wilt de kinderen een veilig gevoel geven, een fijne dag bezorgen en verder helpen in hun ontwikkeling. De kinderen kunnen heerlijk zichzelf zijn en de dagindeling wordt afgestemd op het ritme van de kinderen. De gastouder zorgt voor een open relatie met de ouders en het gastouderbureau. Als gastouder / nanny ben je zelfstandige. Het uurtarief van een gastouder valt rond € 5,70 per uur (per kind). Een nanny verdient minimaal € 18,10 Over deze verdiensten moet je een gedeelte inkomstenbelasting afdragen.

Wat zoeken we?

Als gastouder / nanny bied je dagelijkse structuur en bied je activiteiten aan die bij de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen passen. Je hebt dagelijks overleg met de ouder(s) over de zorg van de kinderen. De opvang van de kinderen gebeurt in een veilige en hygiënische omgeving, waarbij maximaal 6 kindjes tegelijk opvangen worden. Je gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie en respecteert de levenswijze van de ouders of verzorgers.

Je hebt minimaal een MBO diploma niveau 2 of bent bereidt deze te behalen en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Werken met HOPPAS!

HOPPAS heeft ruim ervaring in de gastouderopvang, heeft twee vaste bemiddelingsmedewerkers om je te begeleiden en te helpen bij vragen en problemen. Zij vervult een kassiersfunctie tussen de incassering bij de ouder en het uitbetalen van de gastouder en organiseert jaarlijks een bijscholing voor haar gastouders (o.a. Kinder-EHBO). Zij organiseert ook bijeenkomsten, vergoedt de kosten van je VOG, regelt je inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang en voert jaarlijks een risico inventarisatie uit in je woning. En niet te vergeten; zij is een sparringpartner met regelmatig persoonlijk contact.

Hoppas schaap mascotte

Interesse?

Vragen over de functie en sollicitaties kunnen worden gericht aan gastouderopvang@hoppas.nl of telefonisch op 0183-442662 t.a.v. De bemiddelingsmedewerkers.