HOPPAS Andel

HOPPAS Andel ligt op een rustige plek in het midden van Andel, op steenworp afstand van de basisschool De Zaaier. De locatie wordt gebruikt door een verticale kinderdagverblijfgroep (0-4 jaar). De peutergroep (2-4 jaar) en de buitenschoolse opvang hebben een mooie ruimte binnen de basisschool en maken gebruik van het grote vernieuwde schoolplein. Op deze manier hebben we onze eigen, kleine brede school in Andel.

Kinderdagverblijfgroep
Op onze verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar kunnen kinderen de hele dag terecht. Zorg en liefde voor de kinderen staat op de eerste plaats. Broertjes en/of zusjes komen bij elkaar en de kinderen leren rekening houden met elkaar. Samen voor een langere periode werken we aan creativiteit, veiligheid en saamhorigheid. De samenwerking met de peutergroep in de school zorgt voor de uitdaging op het vlak van ontwikkeling en omgaan met leeftijdgenootjes. De kinderen kunnen zowel buiten als binnen slapen in de speciaal daarvoor bestemde bedden.

Peutergroep
Onze rustige en afgesloten ruimte voor de peutergroep ligt in de school nabij de lokalen van groep 1 en 2. We hebben onze eigen lage kapstokken en informatiebord. We maken regelmatig gebruik van de gymzaal en dagelijks van het schoolplein. De ruimte is ingedeeld in diverse speelhoeken en biedt veel mogelijkheden voor spelenderwijs leren.

Buitenschoolse opvang
Onze buitenschoolse opvang speelt na schooltijd verder in onze kleine brede school. We maken gebruik van het lokaal van de peutergroep met de diverse speelhoeken, maar we spelen ook in de aula van de school. Uiteraard zijn we veel te vinden op het schoolplein.

Praktische informatie

HOPPAS Andel, Gezetstraat 16, 4281 KR in Andel

HOPPAS Andel De Zaaier (in de basisschool), Burgemeester Baxlaan 3, 4281 KN in Andel

Opvangvormen

Dagopvang (LRK nummer: 425506058 Gezetstraat / 152730278 De Zaaier): kinderdagverblijfgroep en peutergroep

  • De kinderdagverblijfgroep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 6 weken tot 4 jaar oud.
  • De peutergroep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 2 tot 4 jaar oud. De groep draait op de ochtenden een actief peuter-activiteitenprogramma.

Buitenschoolse opvang (LRK nummer: 224401361)
De groep bestaat uit kinderen van 4 t/m 12 jaar. De groepsgrootte is maximaal 20 kinderen.

Vakantieopvang
Tijdens de schoolvakanties en studiedagen bieden we vakantieopvang aan voor kinderen van 4 - 12 jaar.

Tussenschoolse opvang
HOPPAS Andel verzorgt de tussen schoolse opvang op basisschool de Zaaier.

Openingstijden

Onze locatie in Andel is geopend van 7.30 tot 18.30 uur. Vervroegde opvang vanaf 6.45 uur is mogelijk.

Hoppas schaap mascotte