dagopvang (8)

Kinderopvang 0-4 jaar

'Jij mag er zijn!'
Ieder kind is uniek en wordt in zijn eigen belevingswereld aangemoedigd. In je eigen groep met leeftijdsgenootjes geven we veel persoonlijke en liefdevolle aandacht. We creëren een huiselijke sfeer en begeleiden de kinderen om de wereld te ontdekken. We bieden de beste zorg in een veilige omgeving. We gaan samen de wereld ontdekken!

het beste

Pampers en Nutrilon

Alleen het beste is goed genoeg voor de kinderen

buiten slapen

Buiten slapen

Omdat we de buitenlucht zo belangrijk en gezond vinden

team

Vaste teams

Die zorgen voor rust en regelmaat in een veilige omgeving

coach

Extra begeleiding en coaching

Onze pedagogisch coach komt zeer regelmatig op de groepen

peuters vve

Welke opvang biedt HOPPAS?

We werken met verticale en horizontale groepen, mede afhankelijk van de mogelijkheden per locatie. Een verticale groep vangt kinderen op van 0 tot 4 jaar. Daarnaast hebben we ukkiegroepen (0-1,5 jaar), dreumesgroepen (1,5-2,5 jaar) en peutergroepen (2-4 jaar). Vanaf minimaal 6 weken oud is het kind welkom op onze groep.

De netto kosten voor de kinderopvang zijn een stuk lager dan de bruto kosten. Maak jouw persoonlijke berekening met de rekenhulp op toeslagen.nl

Hechting

In onze kinderdagverblijven wordt gewerkt met vaste teams. Zij verzorgen en begeleiden de kinderen op de groep. Het kind gaat zich op deze manier aan de leidster “hechten” en zal zich veilig en vertrouwd voelen. Een voorwaarde voor een kind om zelfstandig te kunnen worden en zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Ook bij ziekte of in de vakantieperiodes is er voor de kinderen een vaste / bekende verzorgster aanwezig.

gastouderopvang (2)
pexels-photo-3875198

Groepsgrootte

Voor de verhouding van het aantal leidsters ten opzichte van het aantal kinderen in een groep hanteren wij de norm uit de beleidsregels die afgeleid zijn van het Kwaliteitsconvenant. Voor babies hanteren we 1 leidster op 3 babies onder de 1 jaar. Een groep van 0-4 jaar bestaat uit maximaal 16 kinderen. Voor een groep van 0-2 jarigen is dat maximaal 14 kindjes.

Verder hangt de groepsgrootte samen met de oppervlakte van de groep/speelruimte (3,5 m2 bruto-oppervlakte per kind).

Icoon van het Hoppas schaap
8,0 Klanttevredenheid 2022

Een opvang met vriendelijke, betrokken medewerkers waar mijn kind ontzettend graag naar toe gaat en ik mijn kind ook met een goed gevoel breng.

Hoppas schaap mascotte