dagopvang (8)

Kinderopvang 0-4 jaar

'Jij mag er zijn!'
Ieder kind is uniek en wordt in zijn eigen belevingswereld aangemoedigd. In je eigen groep met leeftijdsgenootjes geven we veel persoonlijke en liefdevolle aandacht. We creëren een huiselijke sfeer en begeleiden de kinderen om de wereld te ontdekken. We bieden de beste zorg in een veilige omgeving. We gaan samen de wereld ontdekken!

het beste

Pampers en Nutrilon

Alleen het beste is goed genoeg voor de kinderen

buiten slapen

Buiten slapen

Omdat we de buitenlucht zo belangrijk en gezond vinden

team

Vaste teams

Die zorgen voor rust en regelmaat in een veilige omgeving

coach

Extra begeleiding en coaching

Onze pedagogisch coach komt zeer regelmatig op de groepen

peuters vve

Welke opvang biedt HOPPAS?

We werken met verticale en horizontale groepen, mede afhankelijk van de mogelijkheden per locatie. Een verticale groep vangt kinderen op van 0 tot 4 jaar. Daarnaast hebben we ukkiegroepen (0-1,5 jaar), dreumesgroepen (1,5-2,5 jaar) en peutergroepen (2-4 jaar). Vanaf minimaal 6 weken oud is het kind welkom op onze groep.

De netto kosten voor de kinderopvang zijn een stuk lager dan de bruto kosten. Maak jouw persoonlijke berekening met de rekenhulp op toeslagen.nl

Hechting

In onze kinderdagverblijven wordt gewerkt met vaste teams. Zij verzorgen en begeleiden de kinderen op de groep. Het kind gaat zich op deze manier aan de pedagogisch medewerker “hechten” en zal zich veilig en vertrouwd voelen. Een voorwaarde voor een kind om zelfstandig te kunnen worden en zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

gastouderopvang (2)
pexels-photo-3875198

Groepsgrootte

Voor baby groepen hanteren we één pedagogisch medewerker op 3 baby's (onder de 1 jaar). Voor een peutergroep, 2-4 jaar, zijn er twee pedagogisch medewerkers op 16 kinderen. Dit noemen we beide horizontale groepen.

Op een verticale groep is een groep van 0-2 jaar of een groep van 0-4 jaar. Op een groep van 0-4 jaar mogen maximaal 16 kinderen geplaatst worden. Op een groep van 0-2 jaar mogen er maximaal 14 kinderen geplaatst worden. Het aantal pedagogisch medewerkers is afhankelijk van de verschillende leeftijden op de groep. Meestal zijn dit drie medewerkers.

Hoppas streeft er naar om minimaal één groepshulp op elke locatie beschikbaar te hebben om de groepen te ondersteunen.

Icoon van het Hoppas schaap
8,0 Klanttevredenheid 2022

Een opvang met vriendelijke, betrokken medewerkers waar mijn kind ontzettend graag naar toe gaat en ik mijn kind ook met een goed gevoel breng.

Hoppas schaap mascotte