HOPPAS Rijswijk

HOPPAS Rijswijk biedt kinderopvang in de Brede School De Parel. In goede samenwerking met de basisschool, bibliotheek en fysiotherapie is het een gezellige en knusse Brede School. Onze kinderdagverblijf- en peutergroep hebben een eigen aangrenzende buitenruimte en beschikken over een halletje met aparte was/verschoonruimte met lage en hoge toiletten en een gezamenlijke keuken. Daarnaast maken we gebruik van andere ruimtes en mogelijkheden binnen de Brede School.

Kinderdagverblijfgroep
Onze knusse kinderdagverblijfgroep heeft ruimte voor 9 kinderen van 0 tot 2,5 jaar. Het kinderdagverblijf heeft een ruime slaapkamer, een aparte verschoonruimte en een eigen aangrenzende buitenruimte. De ruimte is voorzien van vele ramen en ingericht met o.a. een gezellige, snoezel grondbox. Er is een klein keukentje op de groep en een relax plek om de allerkleinsten rustig de fles te kunnen geven.

Peutergroep
Onze peutergroep is voorzien van veel ramen; er is genoeg te zien en te beleven. Door middel van een uitdagende maar rustige inrichting kunnen de kinderen spelenderwijs ontwikkelen. De diverse speelhoeken zijn geschikt voor vrij spel maar ook voor grote of kleine groepsactiviteiten. Elke dag wordt een actief peuterprogramma gedraaid van 3,5 uur.

Peuteracademie
De peuteracademie heeft op de ochtenden een mooie ruimte in De Brede School en zorgt voor extra voorbereiding op de basisschool. De ruimte is speciaal ingericht voor de oudere peuters.

Buitenschoolse opvang (BSO)
De BSO maakt gebruik van de algemene ruimte van De Brede School, het schoolplein en het speellokaal en GRC-14. Bovendien ligt de locatie vlakbij het Almbos waar we veel speelplezier kunnen beleven. We bieden meer dan alleen opvang; het is o.a. mogelijk om zwemlessen te volgen tijdens de BSO.

Praktische informatie

HOPPAS Rijswijk, Kruisstraat 31, 4284 EB in Rijswijk

GRC-14 (Sportpark "Almbos"), Karbogerd 1, 4283 GV in Giessen

Opvangvormen

Dagopvang (LRK nummer: 220528160): kinderdagverblijfgroep en peutergroep

  • De kinderdagverblijfgroep bestaat uit maximaal 9 kinderen van 6 weken tot 2,5 jaar oud.
  • De peutergroep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 2 tot 4 jaar oud. De groep draait een actief peuter-activiteitenprogramma.
  • De peuteracademie is voor peuters vanaf 3 jaar en draait op de ochtenden. De groep bestaat uit maximaal 8 kinderen van 3 tot 4 jaar oud. De groep draait een actief peuter-activiteitenprogramma.

Buitenschoolse opvang Brede school (LRK nummer: 287582255)

Buitenschoolse opvang GRC-14 (LRK nummer 297423319)

Er zijn twee leeftijdsgroepen: 4-7 jaar en 7-12 jaar. Elke groep maakt gebruik van een ruimte die is afgestemd op de leeftijd. Tot en met 7 jaar is de groepsgrootte maximaal 20 kinderen. Tot en met 12 jaar is dat 30 kinderen.

Vakantieopvang
Tijdens de schoolvakanties en studiedagen bieden we vakantieopvang aan middels onze vakantieclub voor 4 t/m 12 jaar.

Openingstijden

Onze locatie in Rijswijk/Giessen is geopend van 7.30 tot 18.30 uur. Verlengde opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk.

Hoppas schaap mascotte