HOPPAS Woudrichem Basecamp

Onze locatie HOPPAS Basecamp in Woudrichem maakt gebruik van de binnen- en buitenruimte van de Scouting Woudrichem. Dit biedt een mooie, uitdagende en natuurlijke omgeving die goed aansluit bij onze visie op Basecamp. Er is een overkapping zodat we ook bij minder weer buiten activiteiten kunnen ondernemen. We zijn nu eenmaal het liefste buiten! Er is een grote opslagruimte voor al onze spullen en onze BSO-Bus. Onze Basecampers gaan namelijk ook vaak op avontuur buiten deze vaste locatie.

Bovendien is er een vaste, veilige kampvuur-plek zodat we onze eigen broden en pizza's kunnen maken.

4+ Basecampers

Vanaf vier jaar zijn kinderen welkom op onze Basecamp groep. In kleine groepen en onder professionele begeleiding maken de kinderen kennis met alles uit de natuur. We leren o.a. vuur maken en we krijgen zakmesles. We leren klimmen in bomen en we bouwen hutten en maken vlotten. Onder veilige omstandigheden gaan de kinderen zelf op zoek naar hun grenzen en mogelijkheden.

7+ Basecampers

De oudere Basecamp kinderen werken in grotere groepen en zijn mede verantwoordelijk voor de invulling van het dagprogramma. Veel activiteiten kunnen zij zelfstandig ondernemen. We gaan op zoek naar mooie natuur om onze activiteiten vorm te kunnen geven.

Praktische informatie

HOPPAS Woudrichem Basecamp: Middelvaart 1e, 4285 WS in Woudrichem

Opvangvormen

Buitenschoolse opvang (LRK-nummer: 222379248): 4+ Basecampers en 7+ Basecampers

  • De 4+ Basecamp bestaat uit maximaal 20 kinderen vanaf 4 jaar.
  • De 7+ Basecamp bestaat uit kinderen vanaf 6 jaar (startleeftijd is afhankelijk van zwemdiploma's). De groepsgrootte van 7+ Basecamp is afhankelijk van de activiteit en de hoeveelheid begeleiding.

Openingstijden

Onze Basecamp locatie in Woudrichem is 40 schoolweken per jaar geopend van 14.00 tot 18.30 uur. In de schoolvakanties is Basecamp geopend van 7.30 tot 18.30 uur. Vervroegde en voorschoolse opvang is mogelijk op onze locatie aan de Baljuw 1 in Woudrichem.

Hoppas schaap mascotte