forest-woods-trees-log-nature-people

Buiten is de basis

Onze Basecamp is DE uitdagende buitenschoolse opvang voor ondernemende en actieve kinderen. We ondernemen constant activiteiten en zijn zoveel mogelijk buiten waar we ons vrij kunnen bewegen. We schuilen bij noodweer en verder lossen we het zelf op! Regenpak aan en gaan! We leren vuur maken, we krijgen zakmesles, we bouwen hutten en we maken vlotten (en testen ze...).

Vakantieclub,png

Vuur

Volop uitdaging voor passievolle, ondernemende kids

elektrisch

Water

We worden zeker af en toe nat; of door de regen en/of door plassen en rivieren!

buiten spelen

Aarde

Vies zijn betekent goed gespeeld!

99f27b2562a7874c738f25eb0e7d68373061dc5c

Welke opvang biedt Basecamp?

Basecampers kunnen op basis van een 40- of 52-weken pakket naschoolse opvang afnemen. In de vakantie wordt er een speciaal activiteitenprogramma samengesteld. Ook kinderen die normaal niet bij Basecamp zijn, kunnen zich hier voor opgeven.

De netto kosten voor de kinderopvang zijn een stuk lager dan de bruto kosten. Maak jouw persoonlijke berekening met de rekenhulp op toeslagen.nl

Groen is doen!

Ieder kind heeft een natuurlijke leergierigheid en enthousiasme. We verzorgen de kansen voor de BSO-kinderen om zich competent te voelen en spelenderwijs te leren. We doen dit onder andere door het kind in contact te brengen met de natuur om ons heen en hier positieve ervaringen in op te doen. We werken hiervoor veel samen met partners en we trekken ‘de wereld’ in met onze 'BSO-bus'. We stimuleren het groepsgevoel en we leren respect te hebben voor elkaar. Kinderen bouwen bij Basecamp zelftrouwen op! Oftewel .. het is veel meer dan alleen maar 'buiten spelen.

basecamp
8e8c01cb86e3cf37e939feeba696da1839e4cfc4

Groepsleiding

De pedagogisch medewerkers hebben een op het werk afgestemde opleiding, vaak gespecialiseerd in het ondernemen van outdoor activiteiten, het enthousiasmeren van groepen kinderen en het waarborgen van een emotioneel veilige speelomgeving.

Schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties wordt er een actief programma samengesteld door Basecamp. Ook avontuurlijke kinderen van de reguliere BSO's komen vaak naar deze vakantie opvang.

een zachte landing
Icoon van het Hoppas schaap
8,0 Klanttevredenheid 2022

Gevarieerd aanbod aan activiteiten, enthousiaste medewerkers, erg mooi initiatief, waardoor onze jongens weer met veel plezier naar de BSO gaan.

Dol enthousiast komen de meiden altijd thuis van de buiten bso. Ongelooflijk leuke activiteiten, fantastische leiding. Ik zou het iedereen aanraden!

Ze worden steeds weer door middel van creativiteit geprikkeld door de leiding en leren ze veel over de natuur.

De buiten BSO is een zeer goede aanvulling. Goed personeel en vast personeel en goede activiteiten.

Veelgestelde vragen

 • Wat neem ik mee naar Basecamp?
  • De juiste kleding! In de nieuwsbrieven van Basecamp worden ouders hierover steeds weer geïnformeerd afhankelijk van het seizoen en de weersvoorspelling. Zorg in ieder geval voor laarzen en een regenpak.

 • Ik heb een vraag over mijn factuur?
  • Voor vragen over facturen kun je terecht bij de financiële administratie. Zij zijn bereikbaar via administratie@hoppas.nl en 0183-442662.

 • Wanneer ontvang ik mijn jaaroverzicht?
  • In januari ontvang je het jaaroverzicht van het afgelopen jaar. Vragen? Hierover kun je contact opnemen met de financiële administratie. Zij zijn bereikbaar via administratie@hoppas.nl en 0183-442662.

 • Hoe kan ik mijn contract voor de opvang wijzigen?
  • Een wijziging voor het contract kan worden doorgegeven via info@hoppas.nl. De kindplanning gaat naar aanleiding van de mail kijken naar de mogelijkheden en komt hier z.s.m. op terug. Bij mindering van uren wordt er één maand opzegtermijn gehanteerd.

 • Waar kan ik het reglement vinden?
 • Hoe kan ik de opvang opzeggen?
  • Je kunt de opvang opzeggen door middel van een mail te sturen naar info@hoppas.nl. Er wordt één maand opzegtermijn gehanteerd.

Hoppas schaap mascotte