bso

Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

'Ontdek je talent!'
We bieden veel uitdaging en plezier op onze buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er wordt van alles ondernomen waaruit de kinderen zelf hun keuze kunnen maken. Wij zien de BSO dan ook als vrije tijd na het uit school komen! Dat wil niet zeggen dat je je niet kunt ontwikkelen op de BSO; je kunt hier een sport leren, muziek beoefenen, kunstzinnig zijn, bakken en koken, timmeren, etc. Bovendien word je ondersteund in de omgang met elkaar en met je bewegen in de groep. Kinderen hebben een eigen inbreng en gaan zelf op ontdekkingstocht naar nieuwe mogelijkheden.

Samenwerking

Samenwerking met partners

Paardrijden, dansen, turnen; wij brengen, halen en betalen

elektrisch

Elektrisch vervoer

Bus, auto en de elektrische BSO-Bussen (bakfietsen), we zijn mobiel!

Zwemdiploma

Ontzorgde ouders

Zwemdiploma A,B & C halen tijdens de BSO en extra voordelig

Vakantieclub,png

Vakantieclub

Uitdagende grootse activiteiten tijdens de schoolvakanties

4876cd65755ff54269c5956eeb856fc6e367af42

Welke opvang biedt HOPPAS?

BSO-ers kunnen op basis van een 40- of 52-weken pakket een hele of halve dag afnemen. Op de BSO bieden wij opvang na schooltijd. Daarnaast is het mogelijk om voorschoolse-, tussenschoolse- en/of vakantieopvang af te nemen.

De netto kosten voor de kinderopvang zijn een stuk lager dan de bruto kosten. Maak jouw persoonlijke berekening met de rekenhulp op toeslagen.nl

Schoolvakanties

In de schoolvakantie schrijven de kinderen zich in voor de vakantieclub. Met onze BSO Bussen, elektrische bus en/of Zafira ondernemen we de allerleukste activiteiten bij partners, speeltuinen, bos of strand! Ook op de locatie zelf worden activiteiten georganiseerd. Zie ook het Basecamp programma.

photo-1503454537195-1dcabb73ffb9
pexels-ksenia-chernaya-8535592

Groepsgrootte

Een groep bestaat uit maximaal 20 kinderen van 4 tot 7 jaar. De 7+ club is meer afhankelijk van de activiteit en de hoeveelheid begeleiding. Voor de verhouding van het aantal leidsters ten opzichte van het aantal kinderen in een groep hanteren wij de norm uit de beleidsregels die afgeleid zijn van het Kwaliteitsconvenant. Verder hangt de groepsgrootte samen met de oppervlakte van de groep/speelruimte (3,5 m2 bruto-oppervlakte per kind).

Icoon van het Hoppas schaap
8,0 Klanttevredenheid 2022

Leuke plek waar onze kinderen verschillende activiteiten aangeboden krijgen: Gymmen in de gymzaal, spelen in het bos, of gewoon lekker knutselen aan de tafel met de juffen.

Hoppas schaap mascotte