bso

Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

'Ontdek je talent!'
We bieden veel uitdaging en plezier op onze buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er wordt van alles ondernomen waaruit de kinderen zelf hun keuze kunnen maken. Wij zien de BSO dan ook als vrije tijd na het uit school komen! Dat wil niet zeggen dat je je niet kunt ontwikkelen op de BSO; je kunt hier een sport leren, muziek beoefenen, kunstzinnig zijn, bakken en koken, timmeren, etc. Bovendien word je ondersteund in de omgang met elkaar en met je bewegen in de groep. Kinderen hebben een eigen inbreng en gaan zelf op ontdekkingstocht naar nieuwe mogelijkheden.

Samenwerking

Samenwerking met partners

Zwemmen, dansen, turnen; wij brengen en halen onder BSO tijd

elektrisch

Elektrisch vervoer

Bus, auto en de elektrische BSO-Bussen (bakfietsen), we zijn mobiel!

Zwemdiploma

Ontzorgde ouders

Zwemdiploma A,B & C halen tijdens de BSO en extra voordelig

Vakantieclub,png

Vakantieopvang

Uitdagende grootse activiteiten tijdens de schoolvakanties

4876cd65755ff54269c5956eeb856fc6e367af42

Welke opvang biedt HOPPAS?

BSO-ers kunnen op basis van een 40- of 52-weken pakket een hele of halve dag afnemen. Op de BSO bieden wij opvang na schooltijd. Daarnaast is het mogelijk om voorschoolse-, tussenschoolse- en/of vakantieopvang af te nemen.

De netto kosten voor de kinderopvang zijn een stuk lager dan de bruto kosten. Maak jouw persoonlijke berekening met de rekenhulp op toeslagen.nl

Schoolvakanties

In de schoolvakantie schrijven de kinderen zich in voor de vakantieclub. Met onze BSO Bussen en elektrische bus ondernemen we de allerleukste activiteiten bij partners, speeltuinen, bos of strand! Ook op de locatie zelf worden activiteiten georganiseerd. Zie ook het Basecamp programma.

photo-1503454537195-1dcabb73ffb9
pexels-ksenia-chernaya-8535592

Groepsgrootte

Een locatie kan meerdere BSO groepen hebben. Een BSO groep bestaat uit ongeveer 20 kinderen. Dit is afhankelijk van de activiteit, de locatie, en de leeftijden. De begeleiding bestaat uit vaste pedagogisch medewerkers, meestal twee per groep. Daarnaast zien we op de BSO vaak groepshulpen, stagiaires en zelfs vak specialisten zoals Ruud onze sportdocent, Koen onze buiten man, etc.

Icoon van het Hoppas schaap
8,0 Klanttevredenheid 2022

Leuke plek waar onze kinderen verschillende activiteiten aangeboden krijgen: Gymmen in de gymzaal, spelen in het bos, of gewoon lekker knutselen aan de tafel met de juffen.

Hoppas schaap mascotte