BSTK5638

Medewerker HRM

Wij zien ieder kind als een bron van inspiratie, vol nieuwe creatieve ideeën. Die willen wij de ruimte geven en in goede banen leiden. En daar hebben we jou bij nodig!

We zijn op dit moment op zoek naar een medewerker HRM voor gemiddeld 28 uur per week.

Wat ga je doen?

Als medewerker HRM ben je nauw betrokken bij alle processen rondom personeel dat werkzaam is bij HOPPAS Kinderopvang. Je bent onder andere actief rondom werving en selectie, HRM-protocollen, interne en externe opleidingen, verzuim, stagiaires, vraagbaak voor allerhande HR-vragen en meedenken in HR-processen. Daarnaast ben jij een administratieve tijger en vind je het prettig om alles goed in de gaten te hebben en overzicht te houden.

Je bent een zogenaamde spin in het web en hebt met veel mensen binnen en buiten de organisatie contact, zowel op de werkvloer als op kantoor. Je bent van veel zaken op de hoogte en kan gevraagd en ongevraagd advies geven aan directie en management.

Wat wij vragen?

Om op deze manier te kunnen werken, zijn er competenties vereist. Deze competenties zijn vooral empathisch vermogen zodat je een goede band op kunt bouwen met de medewerkers, een open blik zodat je goed kunt samenwerken en een betrokken houding, zodat we samen aan iets moois kunnen werken. Je bent zeer initiatiefrijk en ziet kansen en mogelijkheden. Belangrijk is dat jij een duizendpoot bent en snel in kan springen op de actualiteit van de dag. Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk zijn van groot belang. Een relevante HR-opleiding is een pré. Als je ook nog eens over een dosis humor en talenten beschikt, nodigen wij je zeker uit om te solliciteren!

Wat wij bieden?

Je werkt in een vernieuwende en duurzame organisatie waarin je je volop kunt ontwikkelen en waarbij jouw inbreng voor ons van groot belang is. We benutten graag jouw talenten en staan open voor het aanbieden van uitdagende opleidingen!

Hoppas schaap mascotte

Interesse?

Wil je meer inhoudelijke informatie, bel met de HR-afdeling via het telefoonnummer 0183 442662.
Je schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail hrm@hoppas.nl