bso

PM-er voor de BSO

Wij zien ieder kind als een bron van inspiratie, vol nieuwe creatieve ideeën. Die willen wij de ruimte geven en in goede banen leiden. En daar hebben we jou bij nodig!

We zijn op dit moment op zoek naar een BSO MEDEWERKER voor

·20-24 uur p.w. voor onze BSO bij voetvalvereniging GRC14 te Giessen

·18-24 uur p.w. voor onze BSO in Almkerk

·12-20 uur p.w. voor onze BSO in Dussen

·12 uur p.w. voor onze BSO in Andel, mogelijk in combinatie met de peutergroep

·20-28 uur p.w. voor onze Basecamp BSO

Meer uren zijn mogelijk. Hier kunnen we absoluut het gesprek over voeren!

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker verrijk je de ontwikkeling van kinderen. Allereerst zorg je dat ze zich veilig voelen en je geeft ruimte voor initiatief en autonomie. Je herkent en erkent hun talenten en zoekt manieren om die te stimuleren. Samen met je collega’s!

Onze buitenschoolse opvang is net even anders. Kinderen kunnen deelnemen aan een gevarieerd en uitdagend activiteitenprogramma. We werken samen met externen (o.a. zwemmen, turnen, voetbal en muziek) en daarnaast zijn er activiteiten die door onszelf worden samengesteld. Ook tijdens schoolvakanties werk je mee aan de organisatie van een spetterend activiteitenprogramma waar kinderen vrijblijvend aan deel kunnen nemen.

Wat wij vragen

Om op deze manier te kunnen werken, zijn er competenties vereist. Deze competenties zijn m.n. empatisch vermogen zodat je een goede band op kunt bouwen met de kinderen, een open blik zodat je goed kunt samenwerken en een betrokken houding t.o.v. de organisatie zodat we samen aan iets moois kunnen werken. Je bent zeer initiatiefrijk en je stimuleert kinderen om hun talenten te benutten. Je draagt bovendien zorg voor een veilig klimaat in de groep. Als je ook nog eens over een dosis humor en talenten beschikt, nodigen wij je zeker uit om te solliciteren! Uiteraard vragen we daarnaast een relevante afgeronde opleiding met taaltoets 3F

Wat wij bieden

Je werkt in een vernieuwende en duurzame organisatie waarin je je volop kunt ontwikkelen en waarbij jouw inbreng voor ons van groot belang is. We benutten graag jouw talenten en staan open voor het aanbieden van uitdagende opleidingen!

Hoppas schaap mascotte

Interesse?

Wil je meer inhoudelijke informatie, bel met de HR-afdeling via het telefoonnummer 0183 442662. Je schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail hrm@hoppas.nl