471524d56ce07a0f274e3b9ddc5e1b05a8c90a25

PM-er voor een peutergroep

Wij zien ieder kind als een bron van inspiratie, vol nieuwe creatieve ideeën. Die willen wij de ruimte geven en in goede banen leiden. En daar hebben we jou bij nodig!

We zijn op dit moment op zoek naar een PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor de volgende locaties:

·Peutergroep Andel, 10-15 uur, eventueel uitgebreid met BSO - en/of flex uren.

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker verrijk je de ontwikkeling van kinderen. Allereerst zorg je dat ze zich veilig voelen en je geeft ruimte voor initiatief en autonomie. Je herkent en erkent hun talenten en zoekt manieren om die te stimuleren. Samen met je collega’s! Op onze locatie Waardhuizen bieden we flexibele opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Je werkt op de groep volgens het VVE programma Uk&Puk en je wordt daarvoor jaarlijks bijgeschoold.

Wat wij vragen

Om op deze manier te kunnen werken, zijn er competenties vereist. Deze competenties zijn m.n. empatisch vermogen zodat je een goede band op kunt bouwen met de kinderen, goede communicatievaardigheden voor het contact met ouders, een open blik zodat je goed kunt samenwerken en een betrokken houding t.o.v. de organisatie zodat we samen aan iets moois kunnen werken. Als je ook nog eens over een dosis humor en talenten beschikt, nodigen wij je zeker uit om te solliciteren!
Uiteraard vragen we daarnaast een relevante afgeronde opleiding met taaltoets 3F.

Wat wij bieden

Je werkt in een vernieuwende en duurzame organisatie waarin je je volop kunt ontwikkelen en waarbij jouw inbreng voor ons van groot belang is. We benutten graag jouw talenten en staan open voor het aanbieden van uitdagende opleidingen!

Hoppas schaap mascotte

Interesse?

Wil je meer inhoudelijke informatie, bel met de HR-afdeling via het telefoonnummer 0183 442662.
Je schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail hrm@hoppas.nl