bso (5)

Werken bij BSO Basecamp

Wij zien ieder kind als een bron van inspiratie, vol nieuwe creatieve ideeën. Die willen wij de ruimte geven en in goede banen leiden. En daar hebben we jou bij nodig!

Wie wij zoeken?

Heb je minimaal een MBO-diploma op zak (niveau 3/4) en goede communicatieve, enthousiasmerende vaardigheden. Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je niet bang om nat of vies te worden. Kortom, je bent een echt buitenmens. Dan ben jij degene die we zoeken!

Ben je nog niet klaar met je opleiding?

Dan kan je bij ons ook terecht voor een stageplaats!

Wat houdt werken bij Hoppas Basecamp in?

·Elke dag er op uit trekken om met de kinderen de omgeving te verkennen en rond 17u weer terug te zijn op ons Basecamp. Veiligheid bieden, maar ook uitdaging, dat is de balans die we als pm’er weten te bewaken.

·Als pedagogisch medewerker bij Hoppas Basecamp zorg je voor een fijne groepssfeer door de emotionele veiligheid te waarborgen, en interesse te tonen in de belevingswereld van de kinderen. Een WIJ-gevoel creëren is ons doel. Zo weten de kinderen wat ze aan je hebben als pm’er en weet jij wat er leeft in de groep en kan je hier op in spelen met het organiseren van leuke outdoor activiteiten.

·Onder jouw supervisie ontwikkelen de kinderen zich en beleven ze allerlei avonturen. Je hebt dan ook oog voor risico’s, werkt verantwoord, maar weet ook een uitdagende middag neer te zetten. We zijn dol op mensen die graag initiatief nemen en gave ideeën hebben. Samen kunnen we veel waarmaken.

Zin om het avontuur aan te gaan met ons?

We zijn op zoek naar jou voor 15 uur in de week verdeeld over 3 dagen. Meer uren binnen Hoppas zijn bespreekbaar.

Hoppas schaap mascotte

Interesse?

Wil je meer inhoudelijke informatie, bel met de HR-afdeling via het telefoonnummer 0183 442662. Je schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail hrm@hoppas.nl